Overnachten

De camping ligt naast de festivalweide en boomgaard. Voor de kampeerders en voor de gasten uit het Tiengemeten-motel maken we 's morgens een heerlijk ontbijt inclusief koffie/thee/ jus en warme broodjes. En voor wie blijft slapen op Tiengemeten is er een gezellige nazit in de herberg.

Campingtickets zijn uitverkocht.

Loungen na de show is zaterdagavond tot 01.00 uur en zondagavond tot 23.00 uur. 

Het is verboden eten en drinken mee te nemen de boomgaard in, maar kampeerders mogen voor eigen gebruik wel proviand meenemen, mits het bij de tent wordt geconsumeerd. 

Lekker en luxe slapen in het Tiengemeten-motel...

De camping is uitverkocht! Maar ben je in de mood voor een festival met een heerlijk bed? Dan reserveer je twee nachten  een unieke tweepersoons-unit in het Tiengemeten-motel. Dit jaar bieden we nl ook een complete 'bed & breakfast' op de camping. Je beschikt over een afsluitbare en geluid-geïsoleerde 'kamer' met opgemaakt tweepersoonsbed, stroom/verlichting, usb-oplaadpunt, voldoende ruimte voor je bagage en zelfs een kacheltje. Het bed is bovendien te transformeren tot loungebank. De campingdouche en de toiletten zijn naast je kamer. Wat wil je nog meer?  

Deze motelkamer voor twee huur je voor twee nachten (zaterdag en zondagnacht) incl ontbijt, bagagevervoer, overtocht met de veerboot en festivalentree voor slecht €325,-.(ruim €160,- p.p.) Luxer kunnen we het niet maken.

Hoxel By B And Bee 22
Opgemaaktbed
Natuurkamerookmooilight
1384X490 Festival Binnen 4
Badkamerliggend
Wagen