Eilandfestival

Bootje varen, biertje drinken, bandje kijken


'Terug naar Tiengemeten' wordt gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019 in de oudste boomgaard van het natuureilandje Tiengemeten. Het buitenfestival is grotendeels overdekt, biedt veel comfort en culinaire variatie, waardoor het ook geliefd is bij 'oudere' festivalgangers.  

'Terug naar Tiengemeten' is geen massa-spektakel, maar een betaalbaar en ontspannen muziekfeest in de natuur. Het specifieke eilandritme, tien relaxte eilandbewoners, een goeie hap eten en lekkere festivalbandjes zijn de basis van een of twee dagen bivakkeren op het laatste (echte) eiland van Zuid-Holland. 

Of zoals ze op Tiengemeten zeggen: bootje varen, biertje drinken, bandje kijken

De voorverkoop van de vijfde editie (jubileum!) start 1 februari 2019. Tot 1 mei zijn er een (beperkt aantal) Early Bird festivalkaarten en campingkaarten verkrijgbaar. Voor kinderen van 2 tot 15 jaar zijn er zeer voordelige tickets als vergoeding voor de overtocht (festival) of de overtocht en het ontbijt (camping) 

Nageniet film 2018

Festivalsong

Op verzoek van Terug naar Tiengemeten nam de bluesband Motwat een festivalliedje met dezelfde titel op. Het liedje is hier te beluisteren of te downloaden.