Eilandfestival

Bootje varen, biertje drinken, bandje kijken


Helaas heeft de regering op 26 juli besloten dat meerdaagse festivals met camping (hoe klein ook) tot 1 september zijn verboden. Dat betekent dat de 6e editie van TERUG NAAR TIENGEMETEN wederom niet doorgaat. We zijn onze ticketkopers dankbaar dat zo ook geloofden dat een kleinschalig festival in de nazomer van 2021 weer mogelijk zou zijn, zeker als we zouden zijn gevaccineerd. Dat is dus niet gelukt.

Al onze tickethouders krijgen binnen enkele weken (in ieder geval niet later dan 28 augustus) hun geld terug.

Terug naar Tiengemeten wordt niet gehouden in de oudste boomgaard van het eilandje Tiengemeten. Het buitenfestival is grotendeels overdekt, biedt veel comfort en culinaire variatie, waardoor het ook geliefd is bij 'oudere' festivalgangers.

'Terug naar Tiengemeten' is geen massa-spektakel, maar een betaalbaar en ontspannen muziekfeest in de natuur. Het specifieke eilandritme, tien relaxte eilandbewoners, een goeie hap eten en lekkere festivalbandjes zijn de basis van een of twee dagen genieten op het laatste (echte) eiland van Zuid-Holland. Of zoals ze op Tiengemeten zeggen: bootje varen, biertje drinken, bandje kijken


Nageniet film 2018

Festivalsong

Op verzoek van Terug naar Tiengemeten nam de bluesband Motwat een festivalliedje met dezelfde titel op. Het liedje is hier te beluisteren of te downloaden.

*Programmawijzigingen voorbehouden