Eilandfestival

Bootje varen, biertje drinken, bandje kijken


Helaas heeft de regering op 26 juli 2021 besloten dat meerdaagse festivals met camping (hoe klein ook) tot 1 september zijn verboden. Dat betekent dat de 6e editie van TERUG NAAR TIENGEMETEN voor het tweede jaar niet doorgaat.

De organisatoren Hans Oosterhof en Maya Penning hebben het eiland voorjaar 2022 verlaten en daarmee is er ook een einde gekomen,men aan een legendarisch muziekfeest op een natuureiland. Those where the days...

Terug naar Tiengemeten werd gehouden in de oudste boomgaard van het eilandje Tiengemeten. Het buitenfestival was grotendeels overdekt, bood veel comfort en culinaire variatie, waardoor het ook geliefd was bij 'oudere' festivalgangers.

'Terug naar Tiengemeten' was geen massa-spektakel, maar een betaalbaar en ontspannen muziekfeest in de natuur. Het specifieke eilandritme, tien relaxte eilandbewoners, een goeie hap eten en lekkere festivalbandjes waren de basis van een of twee dagen genieten op het laatste (echte) eiland van Zuid-Holland. Of zoals ze op Tiengemeten zeggen: bootje varen, biertje drinken, bandje kijken


Nageniet film 2018

Festivalsong

Op verzoek van Terug naar Tiengemeten nam de bluesband Motwat een festivalliedje met dezelfde titel op. Het liedje is hier te beluisteren of te downloaden.

*Programmawijzigingen voorbehouden