Eilandfestival

Bootje varen, biertje drinken, bandje kijken


We hopen nog steeds dat TERUG NAAR TIENGEMETEN 2021 door gaat! 14 augustus wordt bekend gemaakt of festivals weer mogen. De 6e editie wordt dan gehouden op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021. De ticketverkoop is 17 mei gestart. Er zijn alleen nog een paar tickets voor zondag. Wordt het festival weer geannuleerd wegens bijvoorbeeld Covid-regels, dan krijgen ticketkopers hun geld terug. Net als vorig jaar...

We gaan er vanuit dat we Terug naar Tiengemeten in de vertrouwde vorm kunnen organiseren waarbij het festival voor iedereen toegankelijk is. Maar we moeten in ons achterhoofd houden dat de overheid met extra maatregelen kan komen, zoals een sneltest of een vaccinatiebewijs. Als dit vanuit de overheid wordt verplicht moeten we ons hier aan houden.

Terug naar Tiengemeten wordt gehouden in de oudste boomgaard van het eilandje Tiengemeten. Het buitenfestival is grotendeels overdekt, biedt veel comfort en culinaire variatie, waardoor het ook geliefd is bij 'oudere' festivalgangers.

'Terug naar Tiengemeten' is geen massa-spektakel, maar een betaalbaar en ontspannen muziekfeest in de natuur. Het specifieke eilandritme, tien relaxte eilandbewoners, een goeie hap eten en lekkere festivalbandjes zijn de basis van een of twee dagen genieten op het laatste (echte) eiland van Zuid-Holland. Of zoals ze op Tiengemeten zeggen: bootje varen, biertje drinken, bandje kijken


Nageniet film 2018

Festivalsong

Op verzoek van Terug naar Tiengemeten nam de bluesband Motwat een festivalliedje met dezelfde titel op. Het liedje is hier te beluisteren of te downloaden.

*Programmawijzigingen voorbehouden