Eilandfestival

Bootje varen, biertje drinken, bandje kijken


Wegens het verbod op festivals tot 1 september 2020 zijn we druk bezig te kijken naar de toekomst van 'TERUG NAAR TIENGEMETEN' . Tickethouders van de editie 2020 krijgen hun geld terug omdat niet duidelijk is of het festival in 2021 in de huidige formule kan terugkeren. 

De zesde editie van 'Terug naar Tiengemeten' zou worden gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2020 in de oudste boomgaard van het eilandje Tiengemeten. Het buitenfestival is grotendeels overdekt, biedt veel comfort en culinaire variatie, waardoor het ook geliefd is bij 'oudere' festivalgangers.  

'Terug naar Tiengemeten' is geen massa-spektakel, maar een betaalbaar en ontspannen muziekfeest in de natuur. Het specifieke eilandritme, tien relaxte eilandbewoners, een goeie hap eten en lekkere festivalbandjes zijn de basis van een of twee dagen bivakkeren op het laatste (echte) eiland van Zuid-Holland. Of zoals ze op Tiengemeten zeggen: bootje varen, biertje drinken, bandje kijken

De voorverkoop van de zesde editie* is afgebroken. Tot 1 april zijn er een (beperkt aantal) Early Bird festivalkaarten verkrijgbaar. Voor kinderen van 3 t/m 5 jaar zijn er voordelige tickets als vergoeding voor de overtocht (festival) of de overtocht en het ontbijt (camping) 

Nageniet film 2018

Festivalsong

Op verzoek van Terug naar Tiengemeten nam de bluesband Motwat een festivalliedje met dezelfde titel op. Het liedje is hier te beluisteren of te downloaden.

*Programmawijzigingen voorbehouden